Budgetvriendelijke Hotels in Mumbai: Comfortabel verblijven zonder de bank te breken

Elk van deze hotels biedt betaalbare tarieven, een comfortabele omgeving en handige voorzieningen om uw verblijf in Mumbai aangenaam te maken.

Hotel Naumi

Locatie: Churchgate, Mumbai
Hotel Naumi is een betaalbaar hotel in het hart van Mumbai, op loopafstand van Churchgate station en diverse bezienswaardigheden. De kamers zijn comfortabel ingericht en bieden moderne voorzieningen, zoals gratis wifi en airconditioning. De prijzen beginnen bij ongeveer €50 per nacht, afhankelijk van het kamertype en het seizoen.
Boekingsplatform: U kunt dit hotel boeken via bekende boekingssites zoals Booking.com of Expedia voor de beste tarieven.

Hotel Comfort Inn Heritage

Locatie: Fort, Mumbai
Hotel Comfort Inn Heritage is gunstig gelegen in de historische wijk Fort, dicht bij de belangrijkste zakelijke en toeristische attracties van Mumbai. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel, met voorzieningen zoals een eigen badkamer en tv. De prijzen beginnen bij ongeveer €40 per nacht.
Boekingsplatform: U kunt dit hotel rechtstreeks boeken via hun officiële website of via boekingssites zoals Hotels.com.

Hotel Supreme

Locatie: Colaba, Mumbai
Hotel Supreme biedt budgetvriendelijke accommodatie in de levendige wijk Colaba, in de buurt van de iconische Gateway of India en andere bezienswaardigheden. De kamers zijn eenvoudig maar schoon, met voorzieningen zoals gratis wifi en roomservice. De prijzen beginnen bij ongeveer €30 per nacht.
Boekingsplatform: U kunt dit hotel boeken via bekende boekingssites zoals Agoda of TripAdvisor.

Hotel Suba Palace

Locatie: Colaba, Mumbai
Hotel Suba Palace biedt een betaalbare optie in het hart van Colaba, op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden en winkelstraten. De kamers zijn comfortabel ingericht en bieden moderne voorzieningen. De prijzen beginnen bij ongeveer €60 per nacht.
Boekingsplatform: U kunt dit hotel boeken via hun officiële website of via boekingssites zoals Booking.com of Expedia.

Hotel Residency Fort

Locatie: Fort, Mumbai
Hotel Residency Fort biedt betaalbare accommodatie in de buurt van het zakelijke district en populaire toeristische plekken. De kamers zijn eenvoudig maar schoon, met basisvoorzieningen. De prijzen beginnen bij ongeveer €35 per nacht.
Boekingsplatform: U kunt dit hotel boeken via bekende boekingssites zoals Agoda of Hotels.com.

Mumbai biedt een breed scala aan betaalbare accommodaties voor budgetbewuste reizigers. Deze budgetvriendelijke hotels bieden comfortabele en schone kamers, moderne voorzieningen en een gunstige locatie om optimaal van uw verblijf in Mumbai te genieten. Met prijzen variërend van €30 tot €60 per nacht, kunt u een comfortabel verblijf vinden zonder uw reisbudget te overschrijden. Reserveer uw kamer vroegtijdig via populaire boekingssites om de beste tarieven te krijgen en kijk uit naar een zorgeloos en plezierig verblijf in de levendige stad Mumbai!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *